Appareils et accessoires
Nut butter dressing
Prép. 5min
Total 5min
120 g
Ingrédients
-
nut butter (see Variation)50 g
-
tamari (see Tips)20 g
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
grapeseed oil50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 120 g
Sodium
1295 mg
Protides
12.7 g
Calories
3204.9 kJ /
766 kcal
Lipides
77.8 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
12.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Steel Cut Oats
35 Min
Veggie Pulp Crackers
11 Std. 30 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Cashew pouring cream
35 Min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 Std. 30 Min
Cashew sour cream
10 Min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Keine Bewertungen
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Chocolate tofu mousse pots
1 Std. 10 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.