Appareils et accessoires
Raspberry Almond Pulp Cakes
Prép. 20min
Total 50min
8 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
confectioners sugar plus extra to dust9 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
salt⅛ tsp
-
egg whites, from large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh raspberries6 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
58.7 mg
Protides
4.1 g
Calories
1448 kJ /
346 kcal
Lipides
14.1 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Frozen Coconut Lime Cake
8h 25min
Blueberry Coffee Cake
1h
Peach Yogurt Ice cream
20min
Matcha Granola Muffins
25min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Apple Onion Tea
15min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Chocolate Babka
3h
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min