Appareils et accessoires
Raspberry Almond Pulp Cakes
Prép. 20min
Total 50min
8 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
confectioners sugar plus extra to dust9 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
salt⅛ tsp
-
egg whites, from large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh raspberries6 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
58.7 mg
Protides
4.1 g
Calories
1448 kJ /
346 kcal
Lipides
14.1 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Steamed Applesauce Cake
1h
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2h
Pumpkin Seed Pesto
10min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Nut Milk (TM6 Metric)
10min
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h
Peanut Butter
5min
Medicine Ball Tea
20min