Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů dlouhozrnné rýže, např. basmati
- 50 gramů másla
- 500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5 l vody)
ou 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové - 60 gramů bílého vína
- 200 gramů smetany
- sůl, dle chuti
- pepř, čerstvě umletý, dle chuti
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1095 kJ / 261 kcal
- Protides
- 13.6 g
- Glucides
- 6.2 g
- Lipides
- 19.6 g
- Fibre
- 0.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35p
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30p
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35p
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10p
Žampiónová krémová polévka
20p
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25p
Arašídová polévka
40min
Krémová polévka z rukoly
30p
Žampiónová krémová polévka
20p
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min