Appareils et accessoires
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
Prép. 10min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
-
plums halved, pitted500 g
-
ground cinnamon1 Tbsp
-
ruby port50 g
-
sugar cubes12
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
chantilly cream, for servingvanilla ice cream for serving
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
70 mg
Protides
3 g
Calories
1112 kJ /
266 kcal
Lipides
8 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Welcome to the World of Sous-vide
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Blueberry Jam
45 Min
Tomato Chutney
20 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Vanilla Yoghurt
13 Std.
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 Std. 30 Min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 Std. 30 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min