Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ cinnamon quill
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 500 - 600 g beef, partially frozen, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 carrot (approx. 170 g), cut into pieces
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into halves
- 5 sprigs fresh coriander, roots and stems included
- 2 brown onions (approx. 360 g), cut into halves
- 4 garlic cloves
- 4 - 6 fresh long red chillies, deseeded if preferred, adjust to taste
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 120 g tomato paste
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Infos nut.
- par 6 portions
- Calories
- 8046.8 kJ / 1915.9 kcal
- Protides
- 169.9 g
- Glucides
- 112.6 g
- Lipides
- 72.4 g
- Graisses saturées
- 17.7 g
- Fibre
- 62.9 g
- Sodium
- 3237 mg
Recettes alternatives
Everyone's favourite chicken curry
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Easy satay chicken
40min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chilli con carne
40min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Thai red chicken curry
30min
Rogan josh
1h 35 min
Creamy coconut chicken curry
30min
Thai chilli chicken and basil
30min