Appareils et accessoires
Roast Potatoes (Betty)
Prép. 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
3 oz vegetable oilextra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1362 mg
Protides
8 g
Calories
1544 kJ /
369 kcal
Lipides
17 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Steamed Broccoli
25min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Green Bean Gremolata
25min
Shrimp Sauté
25min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min