Appareils et accessoires
Borscht
Prép. 15min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
beetroots cut in pieces (2 cm)200 g
-
oil40 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)100 g
-
white cabbage cut in strips200 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
831.8 mg
Protides
2 g
Calories
513 kJ /
123 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Pumpkin soup
35 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Minestrone
45 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Ratatouille
40 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min