Appareils et accessoires
Caramel Brownies
Prép. 10min
Total 1h 20min
10 portions
Ingrédients
Caramel
-
sugar250 g
-
cream min 30% fat180 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
butter cold30 g
-
vinegar1 tbsp
Brownies
-
dark chocolate min 50% cocoa200 g
-
hazelnuts90 g
-
butter100 g
-
eggs3
-
flour130 g
-
brown sugar160 g
-
baking powder5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 10 portions
Sodium
351 mg
Protides
67 g
Calories
22512 kJ /
5379 kcal
Lipides
327 g
Fibre
32.6 g
Graisses saturées
164 g
Glucides
528 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet baking with caramel
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1 godz.
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 godz. 15 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 godz. 30 min
Checkerboard Sablés (Metric)
2 godz. 30 min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6 godz. 15 min
Soft Cake with Salted Caramel
1 godz. 40 min
White Chocolate Chip Cookies
2 godz. 40 min
Breakfast Scones
30 min
Little Mug Gingerbread Houses
5 godz. 30 min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min