Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 gramů sýra pecorino romano, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 2 - 3 stroužky česneku, napůl
- 4 - 5 stonků petržele, čerstvé, pouze lístky
- 20 gramů oleje
- 150 gramů konzervovaných rajčat, na kousky
- 450 gramů vody
- 1 - 2 čajové lžičky chilli, sušeného, dle chuti
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů těstovin, špaget, napůl
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2252 kJ / 538 kcal
- Protides
- 21 g
- Glucides
- 75 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 8 g
Recettes alternatives
Penne s kuřetem a sladkou BBQ omáčkou
40min
Omáčka puttanesca
45min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min
Citrónový chlebíček s borůvkami
4u.
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1 godz. 30 min
Treska s kroupotem
50 min
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1h
Pikantní sicilské špagety
30min
Špagety all'Amatriciana
30min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Špagety s rajčaty a slaninou
35min