Appareils et accessoires
Cashew-Vanilla Yogurt
Prép. 20min
Total 16h
6 jars
Ingrédients
-
raw cashews7 oz
-
water divided, plus extra to soak26 oz
-
1 ½ tsp vanilla extractvanilla bean paste1 ½ tsp
-
1 ½ oz agave syrupmaple syrup1 ½ oz
-
agar-agar½ tsp
-
salt1 pinch
-
guar gum1 tsp
-
yogurt starter exact amount according to instructions on package (see Tip)1 packet/envelope
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), juice onlylemon juice only½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
33 mg
Protides
6 g
Calories
866 kJ /
207 kcal
Lipides
15 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade Yogurt
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10 Min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 Std. 50 Min
Almond Milk
1 Std. 20 Min
Chocolate Avocado Mousse
10 Min
Whole Milk Yogurt
12 Std. 30 Min
Coconut Yogurt
11 Std. 30 Min
Indian mustard
15 Min
Vegan Pesto
10 Min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 Min
Cashew Milk (Metric)
5 Min
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min
Nut Milk
10 Min