Appareils et accessoires
Meat stock paste
Prép. 20min
Total 45min
1 Complete recipe
Ingrédients
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Complete recipe
Calories
2754 kJ /
658 kcal
Protides
59 g
Glucides
14 g
Lipides
38 g
Fibre
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Rice pudding
1h
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Shortcrust pastry
5min
Crème caramel (flan)
3h
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Boiled eggs
20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Rustic bread
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Apple tart
1h
Baguette
3h 45min