Appareils et accessoires
Egg Salad
Prép. 20min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
568 mg
Protides
13 g
Calories
1289 kJ /
308 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Avocado Tuna Salad
5min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
California Stuffed Artichokes
55min
Garlic Shrimp
35min
Potato Pancakes
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Avocado Deviled Eggs
25min
Turkey and Corn Soup
1h 5min