Appareils et accessoires
Chicken velouté meal (TM6)
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
brown onions cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces220 g
-
nadine potatoes cut into pieces370 g
-
chicken tenderloins (approx. 400 g)8
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
zucchini peeled into tagliatelle (see Tips)180 g
-
carrots peeled into tagliatelle (see Tips)340 g
-
crème fraîche1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
668.5 mg
Protides
21.6 g
Calories
2283.2 kJ /
545.7 kcal
Lipides
26.9 g
Fibre
8.1 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
56.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Complete layered meals
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Bacon with chicken strips
15 Min
Sautéed chicken strips
15 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Homemade Custard
15 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Fruity dream
10 Min