Appareils et accessoires
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1401.4 mg
Protides
32.5 g
Calories
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Lipides
23.7 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
68.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Spiralized Candied Yams
1h
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Longevity Noodles
40min
Sautéing Turkey Strips
Pas d’évaluation
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Tamales Oaxaqueños
2h 40min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Greek Lentils and Rice
40min