Appareils et accessoires
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
Prép. 15min
Total 3h 5min
8 portions
Ingrédients
Pesto
-
Pecorino cheese cubed4 ½ oz
-
Parmesan cheese cubed2 ½ oz
-
pine nuts½ oz
-
salt¼ tsp
-
garlic clove1
-
fresh basil4 oz
-
extra virgin olive oil divided10 oz
Starter
-
all-purpose flour2 oz
-
whole wheat flour2 oz
-
water4 ½ oz
-
active dry yeast⅛ tsp
Pita Breads
-
water7 ½ oz
-
all-purpose flour11 ½ oz
-
whole wheat flour3 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
-
fresh basil leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
1636 kJ /
391 kcal
Lipides
17 g
Fibre
4 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cook Like a Chef
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chopped Asian Salad
20 Min
Easy Cheese Souffles
1 Std.
Brie en Croute with Port Figs
1 Std. 10 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Asian Peanut Sauce
1 Std. 20 Min
Artichoke and Butterbean Dip
10 Min
Basil Pesto
10 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min