Appareils et accessoires
Pizza log
Prép. 20min
Total 1h 55min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
lukewarm water110 g
-
sugar½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting200 g
-
salt½ tsp
Tomato and mozzarella filling
-
garlic clove1
-
tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste50 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
mozzarella cut into pieces (3 cm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
901.5 mg
Protides
17.9 g
Calories
1812 kJ /
431.4 kcal
Lipides
21.8 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
38.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Green onion flatbreads
55min
Chilli chutney quesadillas
1h
S'mores cupcakes
2h 40min
Chocolate chip muffins
40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Pretzels
1h 35min
Pull-apart sunshine bread
40min
Honeycomb ice cream slice
4h 10min
Damper with golden syrup butter
40min
Pizza pockets
1h 50min
Brunch bread
1h 15min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min