Appareils et accessoires
Potato and green pea curry
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
filtered water80 g
-
brown onion cut into quarters1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil60 g
-
tomato paste2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
coconut milk400 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 1-2 cm)500 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
frozen peas600 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
14.9 g
Calories
2141.2 kJ /
509.8 kcal
Lipides
32 g
Fibre
13.8 g
Glucides
34.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tex-mex vegetable stew
1 h 15 min
Sweet potato lasagne
1 h 20 min
Vegan moussaka
1 h 50 min
Rendang curry
30 min
Chilli con tempeh
20 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Lentil bolognese
30 min
Vegetarian chilli
35 min