Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 90 gramů cibule, napůl
- 1000 gramů cukety, na kostky (2 cm)
-
1
čajová lžička oregana, sušeného
ou 1 čajová lžička oregana, čerstvého - 15 gramů másla
- 300 gramů vody
- 1 kostka zeleninového bujónu
-
100
gramů crème fraîche
ou 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku, - 80 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- 1 špetka soli, nebo podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, nebo podle chuti
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 646 kJ / 155 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 6 g
- Lipides
- 12 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kedlubnová polévka
35min
Cuketovo-rajčatová polévka
40 min.
Cuketová polévka se žampióny
30 min.
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min.
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40 min.
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Cuketová krémová polévka
25min
Krémová polévka z rukoly
30 min.
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Rajčatová krémová polévka
30 min.
Drožďová polévka s pórkem
40 min.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min.