Versions compatibles
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
100
g uien, gehalveerd
ou 100 g lente-uitjes, in stukken - 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, in dunne plakjes
- 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd
- 30 g peterselie, enkel de blaadjes
- 30 g koriander, enkel de blaadjes
- 60 g olijfolie
- 1 citroen, enkel het sap
- 1 tl fijn zout
- 600 g zeeduivel filet, zonder vel, graatloos, in 4 stukken
- 30 g verse muntblaadjes, enkel de blaadjes
- 180 g wortelen, in stukken
- 100 g rapen, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken (3 x 3 cm)
- 1 gekonfijte citroen, in 4 stukken (zie tip)
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje kaneel
- 550 g water
- verse muntblaadjes
- verse korianderbladeren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protides
- 34 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 21 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
Pas d’évaluation
Virgin chai vanille cocktail
Pas d’évaluation
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Paksoi en ham rijst
40min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Pierogi met vlees
1h
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Japanse kip curry
55min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation