Appareils et accessoires
Blueberry Cobbler
Prép. 20min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
Blueberry Filling
-
fresh blueberries30 - 32 oz
-
sugar2 oz
-
corn starch1 oz
-
lemon peel no pith (approx. 1 lemon)½ oz
Biscuit Topping
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
unsalted butter (approx. ¼ in.), plus extra to grease7 ½ oz
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
sugar4 ½ oz
-
plain whole milk yogurt4 ½ oz
-
turbinado sugar to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
259.1 mg
Protides
4.6 g
Calories
1935.7 kJ /
462.6 kcal
Lipides
22.8 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
14.1 g
Glucides
63.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cornbread
40min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Blueberry Coffee Cake
1h
Peanut Butter Cookies
30min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1h 20min
Oatmeal Raisin Cookies
50min
Eggnog Bundt Cake
1h 45min
Apple Fritter Bread
2h
Cranberry Almond Cookies
1h 20min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1h 30min
New Orleans Style Cheesecake
6h 5min
Banana Walnut Muffins
35min