Appareils et accessoires
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (optionnel) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
576 kJ /
138 kcal
Lipides
9 g
Fibre
0.2 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great Taste On Every Level
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Shallot Oil
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Pork Trotter Jelly
8h
Stir-fried Vegetables
10min
Teochew Seafood Porridge
45min
Fried Beehoon
20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chicken porridge with century egg
30min