Appareils et accessoires
Steak tartare
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
839.3 mg
Protides
20.3 g
Calories
1140 kJ /
271.5 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tzatziki
15min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Salmon tartare
10min
Béarnaise sauce
20min
Steak Tartare
15min
Steak tartare
30min
Turkey roulades with minted pea mash
35min
Parmesan gelato
4h 30min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Salmon Tartare
25min
Tuna Tartare
40min