Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 350 g karkówki wieprzowej, chudej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki, lekko zmrożonej
- 650 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego na 1,5 cm kawałki
- 1 jajko
- 2 płaskie łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka majeranku, suszonego
- olej, do posmarowania folii
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 594.5 kJ / 142 kcal
- Protides
- 15.8 g
- Glucides
- 1.1 g
- Lipides
- 8.3 g
- Graisses saturées
- 2.8 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 396.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Baleron z karkówki
50 Std. 30 Min
Pasztet z piersi indyka
2 Std.
Sałatka z kurczakiem i żurawiną
45min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1 Std. 30 Min
Schab chrzanowy
2h 30min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1sa 25 dk
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8h 50min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3 Std. 25 Min
Rolada mięsna
1sa 10 dk
Pieczeń rzymska
1sa 25 dk
Drobiowa pieczeń z Varomy
1h 15min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2h 30min