Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protides
- 5.2 g
- Glucides
- 43.1 g
- Lipides
- 27.8 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kakaová roláda se šlehačkou
2hod. 31min
Punčové řezy
13h
Banánový dort s vaječným likérem
11 Std. 40 Min
Vanilkové nebe s broskvovým přelivem
12óra 15p
Smetanový krém "Piňa Colada"
1 Std. 20 Min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 godz. 30 min
Krvavá Mary
5min
Mousse z červeného ovoce
5óra
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
2h 40min
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40min
Ovocná omáčka (Coulis)
10min