Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru, krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protides
- 5.2 g
- Glucides
- 43.1 g
- Lipides
- 27.8 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Velikonoční bezé koláč
2h
Eton Mess
1 Std.
Karamelové pralinky s lískovými oříšky
4 godz. 55 min
Smetanový krém "Piňa Colada"
1 Std. 20 Min
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2h 20min
Kávová zmrzlina s likérem
8 godz. 10 min
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30min
Panna cotta s borůvkami
6 godz. 30 min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2h 30 min
Čokoládový mousse
3h 20min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Čokoládová panna cotta
4h 5min