Appareils et accessoires
Apricot macadamia biscuits
Prép. 15min
Total 40min
30 portions
Ingrédients
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)30 g
-
dried apricots100 g
-
pitted fresh Medjool dates (see Tips)200 g
-
macadamia nuts plus extra cut into halves, for garnishing150 g
-
pepitas30 g
-
ground cinnamon½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1.9 mg
Protides
1.1 g
Calories
336.9 kJ /
80.2 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 Std. 10 Min
Healthy biscuits
35 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Zucchini slice
45 Min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min