Devices & Accessories
Vegan jus
Prep. 10 min
Total 40 min
10 porties
Ingredients
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 10 porties
Protein
6.8 g
Calories
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Fat
21.3 g
Fibre
12.8 g
Carbohydrates
42.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Plantaardig genieten
26 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Vegetarische hamburger
45 min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 min
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Boekweit met champignons
25 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Pico de Gallo
Brak ocen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min