![Vegan jus Vegan jus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D47BC14-F61C-4BC2-902C-4E9CA4531774/Derivates/90232711-3517-47ec-957f-a04b7ca266e0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g gele ui, in vieren gesneden
- 130 g wortelen, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 selderstengel, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 25 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 el pijlwortelbloem
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl bouillonpasta (zie Tips)
- 750 g water
- ½ tl zout
- Nutrition
- per 10 porties
- Calories
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 42.2 g
- Fat
- 21.3 g
- Fibre
- 12.8 g
In Collections
Alternative recipes
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Amandelpap
10 min
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Gazpacho
1 godz. 15 min
Aardappel flatbread
12klst
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Vegetarische bonenburger
1h 20 min
Amandelmelk
10 min