Devices & Accessories
Tunesische Chorba
Prep. 10 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (optional)10 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
471 mg
Protein
31 g
Calories
2705 kJ /
638.8 kcal
Fat
8.3 g
Fibre
8 g
Saturated Fat
1 g
Carbohydrates
104.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ramadan
20 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 h 30 min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
No ratings
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
No ratings
Shakshuka
50 min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
No ratings
Fatayer met kaas en munt
2 h
Harira
7 h
Pizza lahmacun a la Turk
1 h
Cholent
No ratings
Kurkuma schillen
No ratings
Batbout met kaas
30 min
Avocadosap met dadels
5 min