Devices & Accessories
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Prep. 10 min
Total 45 min
8 porties
Ingredients
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
158.2 mg
Protein
6.4 g
Calories
951.3 kJ /
227.4 kcal
Fat
17.2 g
Fibre
1.8 g
Saturated Fat
4.1 g
Carbohydrates
14.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan kaas
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Peperkoek met Honing
No ratings
Amarant cacao balletjes
No ratings
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
No ratings
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 h
Cashew brood wentelteefjes
No ratings
Rabarbertaart
55 min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
No ratings
Rabarber-munt cocktail
2 h
Vegan hazelnoot chocopasta
20 min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 h
Sinaasappelconfituur met Campari
1 h 35 min
Tomaat basilicum spread
5 min