Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de champignons de Paris frais
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de crème liquide légère
- 40 g de vinaigre de riz
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 484.3 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 4.5 g
- Fat
- 9.5 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 397.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Cake marbré à la vapeur
1h 15min
Gâteau moelleux au chocolat
40 分钟
Pâte à crêpe vanillée
1hod. 40min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2u. 10min
Gâteau aux pommes
1小时
Pains batbout marocains
1小时
Cake à la vanille, compotée à la banane et caramel
2小时
Sauce au fromage
20 分钟
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Purée mousseline
40 分钟
Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar
35min
Bolognaise express
20 分钟