Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 375 g de framboises, lavées et séchées
- 400 g de vinaigre de vin rouge (voir conseil)
- 500 g de vinaigre balsamique
- 180 g de sucre brun
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 5413.8 kJ / 1289 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 275.1 g
- Fat
- 0.7 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 31.5 g
- Sodium
- 176.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 min
Crème de petits pois
40 min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1 Std. 30 Min
Poulpe grillé et pommes de terre
2 godz. 45 min
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15 min
Cassolette de poulet au safran et à l'orange
1 godz. 35 min
Cake framboise-pistache
4sa 35 dk
Soupe de brocolis
15 min
Minestrone de fruits et crème au safran
40 min
Herbes salées
15 min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3h 40min
Caviar d'aubergines (Zaalouk marocain)
50 min