Geräte und Zubehör
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
4 portie
Zutaten
-
koriander, vers (bladeren en deel van de stengel)2 - 3 takjes
-
witte kool in stukken van 5 cm200 g
-
wortel in stukjes van 2 cm80 g
-
appel (alle soorten) geschild en ontpit, in stukjes80 g
-
lente-ui50 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
mayonaise50 g
-
olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld (gedroogd met keukenpapier)250 g
-
spek, gezouten en gerookt, gesneden150 g
-
stokbrood lang (ongeveer 60 cm)1
-
sriracha saus1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1312.2 mg
Eiweiß
22.7 g
Brennwert
2421 kJ /
578 kcal
Fett
32.5 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
49.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick & Healthy Lunch
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Koninginnenhapje
55 Min