Geräte und Zubehör
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
rode split linzen (zie tips)100 g
-
water, gefilterd plus extra voor het weken1000 g
-
extra vergine olijfolie1 tl
-
zout¾ tl
-
appel (alle soorten) geschild, ontdaan van het klokhuis en in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
lente-uien in drieën gesneden3
-
citroensap½ tl
-
mayonaise vegan, (zie tips)3 - 4 el
-
voedingsgist (zie tips)1 ½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 - 2 snuifjes
-
currypoeder2 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7.7 g
Brennwert
902.6 kJ /
214.9 kcal
Fett
10.9 g
Ballaststoffe
4.4 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Cashew- en kokosmelk
10 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Appelmuffins
40 Min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.