Geräte und Zubehör
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
911.6 mg
Eiweiß
8.9 g
Brennwert
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Fett
46.9 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
16.1 g
Kohlenhydrate
42.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min