Geräte und Zubehör
Ratatouille
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken (2-3 cm)300 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)100 g
-
gedroogde gemengde kruiden (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
aubergine in stukken (2-3 cm)300 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
422 kJ /
101 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm en venkel risotto
25 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Rode bietensalade
10 Min