Geräte und Zubehör
Risotto met eekhoorntjesbrood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8.1 g
Brennwert
1861 kJ /
444 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoffe
2.1 g
Kohlenhydrate
69.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 h 50 min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
No ratings
Flammekuchen
No ratings
Taart met peer en brie
1 h 10 min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 h 20 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Vers pastadeeg
1 h
Lemon curd
20 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
No ratings
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min