Geräte und Zubehör
Veelzijdige stevige soep
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie20 - 25 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)100 - 150 g
-
gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)350 - 400 g
-
50 g bevroren doperwtengemengde diepvriesgroenten (optional)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
½ - 1 el sojasauszout½ - 1 tl
-
ongekookte pasta voor soep60 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porties
Eiweiß
5 g
Brennwert
670 kJ /
160 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kreplach
55 Min
Minestrone
45 Min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Groentensoep
35 Min