Geräte und Zubehör
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
51.5 g
Brennwert
2130 kJ /
509 kcal
Fett
30.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nessuna valutazione
Zalm met waterkerskorst
Nessuna valutazione
Runderpastei met bier
1h 40min
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Alpengratin
50min