Geräte und Zubehör
Spaghetti met tomaat en spek
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in vier gesneden (1 ui)150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
spek in blokjes (5 mm)200 - 300 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 - 600 g
-
1 tl zoete paprikapoederpaprika, gerookt, gemalen1 tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini middeldik350 g
-
Parmezaanse kaas geraspt, voor garnituur
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13.6 g
Brennwert
1247 kJ /
298 kcal
Fett
15.2 g
Kohlenhydrate
26.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel 2022!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Voordeel menu's
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti carbonara
40 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Tomatenrijst
30 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Alpengratin
50 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min
Risotto bolognese
45 Min