Geräte und Zubehör
Bessenjamtaart
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 porties
Zutaten
Bessenjam
-
citroen1
-
500 g gemengde bessen, diepvries, (bv. frambozen, braambessen, bosbessen) (zie tips)gemengde verse bessen (bv. frambozen, braambessen, bosbessen) (zie tips)500 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
vanillestokje in de lengte opengespleten, merg uitgeschraapt1
Het deeg
-
boter om in te vetten
-
citroen enkel de zeste, zonder wit1
-
eierdooiers3
-
suiker100 g
-
zout1 snuifje
-
boter gekoeld, in stukken150 g
-
melk om te bestrijken30 g
-
kokos, geraspt, ongezoet (optional) geroosterd, om te garneren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4.3 g
Brennwert
1453 kJ /
346 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
3.3 g
Kohlenhydrate
50.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Voordeel menu's
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Snel vruchtenijs
10 Min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Basis brooddeeg
5 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Boerenbrood
2 Std.
Basisrecept Brood
3 Std.
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min