Geräte und Zubehör
Penne met mosselen
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjesverse bladpeterselie enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
water250 g
-
verse schoongemaakte mosselen1000 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
teentjes knoflook3
-
½ tl gedroogde pepervlokken, klein, zaadlijsten verwijderdverse rode chilipeper (optional) klein, zaadlijsten verwijderd1
-
droge witte wijn (optional)50 g
-
kerstomaten gehalveerd120 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 - 50 g
-
zout1 snuifje
-
penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta350 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
2011 kJ /
480 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
5.5 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Matzeballen
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min