Geräte und Zubehör
Kip in Tomaten-Uiensaus
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 portie
Zutaten
-
400 - 500 g rode uien, in partjes of plakjes gesneden (1 cm)gele uien in partjes of plakjes gesneden (1 cm)400 - 500 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
kip (ca. 1400 g)1
-
zoete paprikapoeder1 el
-
800 g tomaten uit bliktomaten gevierendeeld1000 g
-
water200 g
-
teentje knoflook gesneden1
-
gedroogde laurierbladeren2
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld2
-
zout plus extra voor kruiden½ - 1 theelepel
-
¼ tl witte peper, gemalenwitte peper, gemalen¼ tl
-
300 - 400 g diepgevroren sperziebonenverse sperziebonen bijgesneden (zie Variatie)300 - 400 g
-
olijfolie1 el
-
korte pasta, gedroogd type orzo120 - 160 g
-
verse korianderbladeren voor garnering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
472.5 mg
Eiweiß
48.8 g
Brennwert
2954.7 kJ /
706.2 kcal
Fett
40.9 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Kohlenhydrate
36.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Risottata met kip en champignons
40 Min
Amandelcake
50 Min