Geräte und Zubehör
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
16 porties
Zutaten
-
rauwe amandelen50 g
-
suiker110 g
-
glutenvrij witte bloem200 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
citroen bij voorkeur biologisch,1
alleen schil -
ei2
-
slagroom (ong. 48% vet)170 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden (1 cm) plus extra voor het invetten125 g
-
water400 g
-
pompoen in kleine stukjes gesneden (0,5 cm - 1 cm)400 g
-
maïszetmeel1 el
-
rietsuiker100 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
gedroogde gemalen gember½ tl
-
gemalen kruidnagel2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
witte chocolade gesmolten (optioneel)30 g
-
noten, volle, gemengd gekarameliseerd (optioneel)30 g
-
room, elk type (van koemelk) opgeklopt (optioneel)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 16 porties
Natrium
2208.1 mg
Eiweiß
59.6 g
Brennwert
16649.2 kJ /
3979.3 kcal
Fett
242 g
Ballaststoffe
34 g
gesättigte Fettsäuren
123.6 g
Kohlenhydrate
434.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Pindakaas Crackers
35 Min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Keine Bewertungen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Pompoensoep met room
35 Min