Geräte und Zubehör
Zoetzure vis met rijst
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
jasmijnrijst250 g
-
geklaarde boter20 g
-
verse ananas in stukken (3,5 cm)400 g
-
suiker30 g
-
paprika in reepjes (5 cm lang, 0,5 cm dik)200 g
-
verse gember in plakjes (2 mm)20 g
-
teentjes knoflook2
-
uien in 8 gesneden120 g
-
olie20 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken470 g
-
lichte sojasaus30 g
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
Shaoxing rijstwijn15 g
-
rijstazijn30 g
-
ketchup30 g
-
zout1 ½ tl
-
witvisfilet in blokjes (4-5 cm)400 g
-
water1 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lente-ui gehakt, als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie (optional) om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1320.2 mg
Eiweiß
27.1 g
Brennwert
2279.3 kJ /
544.8 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
80.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Chinese keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Russische salade
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Cholent
Keine Bewertungen
Gestoomde rijst
25 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 Std. 15 Min
Noten bolognese
35 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min