Geräte und Zubehör
Risotto met Parmezaanse kaas
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
10 porties
Zutaten
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
804 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1450 kJ /
347 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Thermomix Friend®
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Rucola taart
Keine Bewertungen
Vers pastadeeg
1 Std.
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Romige courgettensoep
35 Min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min