Compatibele versies
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 160.4 g
- Vetten
- 56.8 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 137.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
Geen beoordelingen
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Levercake
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen