Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Romige kokosnoot raita
- 1 komkommer, continentale, in stukken gesneden (ongeveer 4 cm)
- 1 knoflookteentje
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 5 takjes verse munt, alleen de blaadjes
- 200 g kokosyoghurt, (zie tips)
- 50 g water, gefilterd
- 1 el citroensap
- ½ tl suiker
- 1 - 2 snuifjes zout, naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
Tandoori portobellos
- 100 g extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 2 el limoensap
- 2 tl chilipoeder
- 2 tl gemalen kaneel
- 2 tl komijnzaad
- 4 kruidnagels
- 2 tl korianderzaad
- 1 kardemompeul, zwart (optioneel - zie tips)
- ½ tl gemalen kardemom
- 20 g tomatenpuree
- 5 cm gember, vers wortel, geschild en in plakjes gesneden
- 4 knoflookteentjes
- 1 tl zout, naar smaak
- 100 g kokosyoghurt, (zie tips)
- 8 verse Portobello-champignons
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3868.7 kJ / 921.1 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 89.8 g
- Vezels
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Tempé
48hod.
Franse brunch
Geen beoordelingen
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Brioche
5 godz.
Eendenlever
33h
Vegan kruimeldeeg
Geen beoordelingen