Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen, geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella, in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Eiwitten
- 62.3 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 81.3 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1828.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Appelpunch
Keine Bewertungen
Limonade
5 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Mai tai
10 Min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
BBQ-saus
20 Min
Gezouten-Karamelijs
14h