Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g wortelen, heel, geschild, 1-3 afhankelijk van de grootte
- 25 g sjalotten, doormidden gesneden
- 5 g verse peterselie
- 40 g zonnebloemolie
- 25 g azijn
- 20 g citroensap
- 10 g mosterd
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 317 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Bolognesesaus
1h 15min
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Komkommersalade met dille
10 Min
Minuut koolsla
10 Min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min