Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g selder, in stukken gesneden
- 80 g wortelen, in stukken gesneden
- 160 g uien, gevierendeeld
- 25 g olijfolie
- 100 - 120 g pancetta, naar smaak, in blokjes gesneden
- 250 g rundergehakt, verbrokkeld
- 250 g varkensgehakt, verbrokkeld
- 70 g witte wijn, droog
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 30 g tomatenpuree
- 3 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl zout
- 100 g volle melk
- verse peterselie, voor garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1459.1 kJ / 348.7 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 527.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Macaroni met ham en kaas
Geen beoordelingen
Koninginnenhapje
55min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Kip tikka masala
1h 10min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Romige courgettensoep
35min
XXL - Pompoensoep
50min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.