Compatibele versies
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 62.3 g
- Verzadigd vet
- 33.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 728.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Uiensoep
1 Std.
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Chili con carne
40 min
Karamel varkensvlees
45 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min